Har du spørgsmål? +45 32 88 09 02

Bæredygtigt tøj

Dine kunder tænker over det – gør du? Tøjet er et afgørende element i din kundes oplevelse. De miljøvenlige alternativer føles ofte rarere at røre ved. De dufter tit bedre, mindre “syntetisk”. Små ting der betyder meget for hvordan kunden oplever dit produkt.

Mere genbrugsværdi

Måske giver det mening at fjerne polyester i tøjet, så tøjet har genbrugs-værdi for din kunde. Tøjet er et afgørende element i din kundes oplevelse. De miljøvenlige alternativer føles ofte rarere at røre ved. De dufter tit bedre, mindre “syntetisk”. Små ting der betyder meget for hvordan kunden oplever dit produkt.

Kontakt os

Tænk bæredygtighed ind i din forretning

Heldigvis er den tid forbi, hvor bæredygtighed var en begrænsning. I dag er udfordringen snarere at få overblik over hvad der kan lade sig gøre. Det er dér GEMINI kommer ind i billedet.

Hvorfor Neutral®?

Certified Responsibility™ sikrer, at tøjet er gennemført bæredygtigt fra start til slut. Ikke kun fordi Neutral® er det mest certificeret ansvarlige tøjmærke i verden; det er også i premium kvalitet. CSR er svært at synliggøre og forholde sig til for medarbejdere og kunder, men med Neutral® kan du helt konkret vise dine værdier og det er okay!

Se flere produkter
på gemini.dk →

Vores fokus er at støtte dig i at tjene penge på dit brand, varemærke, navn og logo. Vores brandviden og omfattende sortiment styrker din profil, effektiviserer din markedsføring og hjælper dig med at sælge.