Gavekortet ''Joyful Giftcard''

…er et sikkert hit – med stærke varemærker (Rosendahl, Bitz, Craft, Speedo, Cutter&Buck, Queen Anne, Orrefors, Lord Nelson, Sagaform og Kosta Boda samt diverse delikatesser)

Nyhed – Joyful Giftcard Plus: ved hvert kort man køber, kan man frit vælge en ekstra ”gratis gave” blandt 10 udvalgte gaver som har en vejl. værdi på op til 200,-

Synes du, at det lyder som en optimal løsning, hvis dine medarbejdere kan vælge blandt ca. 50 gaver, som vi på forhånd har udvalgt for jer blandt ovennævnte brands og det eneste du som ansvarlig skal tage stilling til – er budgettet og en evt. firmahilsen.

Bestil Joyful Giftcard gavekortene og få dem leveret inden for tre arbejdsdage, giv gavekortet til de respektive modtagere – og din del af arbejdet er færdigt. Personligt tilpasset kort er en mulighed fra 50 stk. hvor du kan få printet logo og en firmahilsen, som desuden også er mulig at få integreret på hjemmesiden hvor medarbejderen vælger sin gave.

På kortet finder modtageren information og login med kortnummer til websiden www.joyfulgifts.dk – på websiden vælger modtageren selv sin gave, ud fra et bredt sortiment af mindst 50 gaveartikler pr. priskategori.

Derefter sendes gaven til modtageren – til den adresse som medarbejderen selv har valgt ved bestilling – nemt og enkelt.

Se inspirationsbrochuren til Joyful Giftcard

Inspirationsbrochure

Ønsker du at se hvad der gemmer sig bag Joyful Giftcard?

Indsæt ”TestX” i feltet ”Dit kortnummer” via Joyful Giftcard og se udvalget i de forskellige priskategorier.
TEST250: kr. 250,- excl. moms.
TEST400: kr. 400,- excl. moms.
TEST560: kr. 560,- excl. moms.
TEST800: kr. 800,- excl. moms.

Når du har tastet ”TestX” kan du ved at klikke på ”alle produkter” i toppen se udvalget i den valgte priskategori.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores ansvarlige for beklædning og firmagaver, Christian Hansen.

+45 61 67 16 04branding@gemini.dk