Indendørs skilte

Store eller små skilte, uanset hvad skal de matche dit brand og kvalitet. Vi producere indendørs skilte i alle typer materialer, størrelser og antal.

Velkomst skilt i receptionen
Indendørs skilte kan byde kunder og gæster velkommen eller vise dem vej til noget bestemt, men at træde ind i en receptionen og tydelig set et flot navnetræk som velkomst, kan betyde meget for gæster og kunder.

Nudging
Er en måde at få kunden, eller den besøgende, til at foretage sig en bestem handling. For nudging er skiltning afgørende, og kan betyde øget salg og gladere kunder. Vi hjælper dig med at producere de rigtige skilte.

Eksklusivskilte
Skilte der skal afspejle virksomhedens er ofte produceret med særlige udvalgte materialer, som f.eks. blank metal, sandblæst glas, mørk eller lys træ, akryl i forskellige farver og med eller uden led lys. Med os får du rådgivning til din virksomheds nye eksklusive indendørs skilte.

Hos GEMINI er vi eksperter i skilte og har fagligheden, ekspertisen og adgangen til den relevante produktionskapacitet, både når det gælder enkelt-opgaver og produktioner i stort antal.

Per Lindström, vores ekspert i indendørsskilte er klar til at hjælpe dig med materialevalg, udformning og produktionen af dit næste indendørs skilt.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores ansvarlige for skilte, Per Lindström.

+45 22 30 16 43skilte@gemini.dk