Om GEMINI A/S

GEMINI er en international handels- og produktionsvirksomhed etableret i 1989, med kontorer i København, Hong Kong og Kina. Vi er specialister i fremstilling af unikt merchandise, luksus emballage og i outsourcing af vores kunders produktion til Fjernøsten. Vi har et globalt perspektiv og kan levere de bedste løsninger på verdensplan.

GEMINI har mange års erfaring med handelssamarbejde med Kina. Vores forretning bygger på stærke relationer med leverandører i Østen. Vi kan garantere kvalificeret bistand gennem hele processen fra idé til design, produktion, kvalitetskontrol og endelig levering. Det er vores erfaring, at design, produktion af merchandise og emballage altid tilfører firmaet værdi og desuden opbygger loyalitet over for mærket, når du differentierer dit produkt. Derfor mener vi, det er en vigtig strategisk beslutning at skabe noget unikt, når du udvikler dit brand og ønsker at øge salget.

Læs om vores forretningsområder

Vores kunder siger


Sponsor

Hos GEMINI har vi stor glæde af at bidrage med sponsorater og støtte gode formål som sportsudøvere, fodboldklubber og andre individer – som oftest kan vi opbygge et samarbejde med virksomheden vi sponsorerer og ydermere gavner det os meget at møde forskellige typer virksomheder på kryds og tværs af landet.


 • Historien skrives 2018
  Vi er ved at skrive historien færdig ;)
 • AAA kreditrating 2005
  I 2005 opnår GEMINI AAA kreditrating hos D&B
 • Gazellepris 2003
  I 2003 fik GEMINI sin anden Gazellepris af Børsen
 • Gazellepris 2002
  I 2002 fik GEMINI sin første Gazellepris af Børsen
 • GEMINI startes 1989
  Henrik Mikkelsen startede GEMINI i 1989 i lokaler på Nørrebro

Vanilla Copenhagen

Vanilla Copenhagen er GEMINI’s detailbrand som blev etableret i 2002 og forhandler artikler til babyer og juniorer i fysiske butikker såvel som online i webshoppen.

Gå til shoppen

OM Flag

Vi sælger både til private og til virksomheder, foreninger og institutioner. Så uanset om du er på udkig efter supportudstyr, Dannebrog flag eller en vimpel kan du købe det på om-flag.dk. Er du på udkig efter den bredere og kortere version af vimplen, skal du kigge efter en Dannebrogsstander.
Når du køber flag, roliganudstyr, textil-produkter eller andre varer på om-flag.dk kan der handles med Dankort eller bankoverførsel.

Gå til OM FLAG

Fandt du ikke lige hvad du søgte...