Folie

Outdoorprint, storprint & vinduesfolie

Vi kan tilbyde folieprint i mange forskellige størrelser og kvaliteter, både til indendørs og udendørs brug. Et folieprint som matcher dit brand, formål og placering.

Med folie kan vi dekorere stort set alt, uanset om din forretning eller dit firma skal have et logo i butiksvinduet, eller om der er brug for et stykke helt unikt folieprint, så din butik kan skille sig ud.

Vi har folieprint til indendørsskilte, folieprint til udendørs skilte, dekoration til dine skilte, vinduesfolie og folie til ethvert behov.

Vi har ekspertisen og adgang til den relevante produktionskapacitet, både når det gælder enkelt-opgaver og produktioner i stort antal.

På billederne til venstre ser du bl.a. vores seneste arbejde med en isbutik på Bakken, som nyder godt af vores løsning med folieprint til udendørs skiltning.

Per Lindström, som er vores ekspert i folie er klar til at hjælpe dig med folieløsningsforslag, uanset om det er bilfolie, til din facade, dekoration til dine skilte, vinduesfolie eller du har helt andre idéer til brugen af folie.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores ansvarlige for skilte, Per Lindström.

+45 22 30 16 43skilte@gemini.dk