Du er allerede købt

Hvis du har et godt brand eller tænker kreativt, så kan det omsættes til indtægt. Dem, der har valgt ydelser fra jer, vil ofte gerne associeres med det, I står for. Sætter du jeres brand på relaterede artikler, er de derfor ofte omsættelige.

Det kan være bøfrestauranten, der sælger grillbestik, håndværkeren, der sælger værktøj og selvfølgelig merchandise fra onlinespillet, fodboldklubben, teateret og mange andre.

Alene og i selskab

Vi laver private label produktion og merchandise for stærke brands, som sælges i butikker, fanshops og webshops – og vi hjælper mindre kendte virksomheder med at blive et brand.

Ofte er det idéen, der mangler, og dem er vi gode til. Tit kan man også bruge andre brands til at gøre sit eget omsætteligt. Hos os får du nemlig adgang til en lang række ikoniske og kendte produkter, du kan bruge til at gøre dit eget brand attraktivt.

Tjen på dit brand

Under brands finder du eksempler på forskellige stilikoner, du kan anvende til co-branding, og der er også masser inspiration at hente i vores showroom. Vi bistår gerne med de idéer, der gør dit brand salgbart.

Har dit brand allerede en stærk markedsposition, og ønsker du information om vores kosteffektive setup til private label produktion, så hører vi meget gerne fra dig.

Spørgsmål eller information?

Hvis du mangler priser, produktspecifikationer, leveringstider eller har spørgsmål til, hvordan vi dit brand kan aktiveres eller til kosteffektiv private label produktion, så klik herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Vi har hjulpet F.C. København med salgsartikler

F.C. København

’’I mere end 15 år har GEMINI været trofast leverandør på en rigtig stor andel af vores merchandise sortiment i fanshoppen og i de senere år også til webshoppen. Gennem de senere år har GEMINI også…

Der sælges mange brandede produkter fra os