Søg inspiration i vores 4 webshops

Vedr. Tryksager – hvis du opretter dig som kunde og lægger ordrene direkte i shoppen får 20 % rabat på de viste priser.

...eller få din egen bestillingsportal hos os - spar tid og penge, allerede i dag!

Vores anbefalede startpakke til DKK 5.000,-
– oprettelse af skabelon til bestilling af visitkort
– 10 valgfrie produkter i ønskede kategorier
– ubegrænsede antal medarbejderlogin

Med vores løsning, vil du qua en delvis automatiseret proces opnå store fordele – både administrative, tidsmæssige og økonomiske. Shoppen kan oprettes grundet forskellige behov, enten som personalegave-shop, point-shop til sælgere eller andet. Uanset formålet, vil du opnå en række fordele:

✔ Minimal håndtering
✔ Bedre indkøbspriser
✔ Højere brandkendskab
✔ Besparelser på logistik

Jeres egen skræddersyede webshop, er en ny måde at sikre jeres marketingmaterialer bliver produceret ens til alle, kosteffektivt også i den samme gode kvalitet, som sidste gang i bestilte.

Vores løsning giver især fordele, når forskellige artikler skal fordeles til mange medarbejdere og leveres til forskellige og selvvalgte lokationer i ind- og udland.

Bag den skræddersyede bestillingsportal, hvor medarbejdere frit kan vælge produkter, leveringsadresser m.v., har vi endvidere mulighed for at tilbyde lager- og logistikløsninger, som vil nedbringe leveringstiden på de enkelte produkter.

Har du spørgsmål?

Hvis du skulle have spørgsmål, være i tvivl om noget eller bare vil have en snak om dine ønsker, så er du altid velkommen til at kontakte os.

+45 70 20 71 00gemini@gemini.dk