Materialer og artikler der sælger

Kommuniker med effekt

Dine salgs- og marketingaktiviteter kan med fordel tænkes ind i fysiske materialer. I modsætning til f.eks. et online- eller TV-budskab, så ser vi længere på fysiske salgsmaterialer, produkters emballage, merchandise og gaveartikler.

Det gør fysiske materialer til et effektivt medie, når du vil formidle et budskab. Og når der er sammenhæng mellem online og offline, så opnår du maksimal gennemslagskraft.

Lad tingene tale for dig

Vi sikrer, at værdier og budskaber afspejles i dine salgs- og marketingartikler. Det gælder både løsningsvalget, designet og kvaliteten.

Vi sikrer, at alle dine butiksdisplays, emballage, reklameartikler og tryksager har optimal effekt samt at eksponeringen af dit brand og konkrete budskaber bakker op om dine salgs- og marketingaktiviteter. Og vi er kreative, når det kommer til at bruge en fysisk artikel til at kommunikere.

Skab din profil

Her på hjemmesiden, i vores webshop og via vores online kataloger kan du finde salgs- og marketingartikler samt masser af inspiration.

Vi står naturligvis til rådighed og vejleder om, hvordan du giver tryksager, firmagaver, merchandise, gaveartikler og andre produkter til salgsstøtte og marketing den optimale effekt. Og når du vil købe kosteffektivt ind, så er det også os, du skal tale med.

Spørgsmål eller information?

Hvis du mangler priser, produktspecifikationer, leveringstider eller har spørgsmål til, hvordan man mest effektivt kan bruge dit brand til salg og marketing på produkter og materialer, så klik herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Vi har hjulpet Valcon med afsætning

Valcon

’’Siden 2005 har GEMINI været min leverandør af salg- og marketingstøtte i form af diverse merchandise og øvrige materialer til salgskampagner. Igen i år har de leveret seje og brugbare rejseartikler…

Vi støtter afsætningen mange steder