Luksus æsker som en del af afsætningen

Det visuelle udtryk i dit produkts emballage, æske eller indpakning betyder utrolig meget for opfattelsen af dit brand og din virksomhed. Yderligere vil en både æstetisk og indbydende luksus æske styrke dit produkts afsætning. Hos Gemini producerer vi luksus æsker i pap og papir, i tæt relation med din virksomheds ønsker.  

Visuelle muligheder for din luksus æske

Vores luksus æsker i pap og papir, kommer i mange former, farver og konstruktioner. Vi udvikler ud fra kundens behov, således at udtrykket stemmer overens med produktet, og virksomhedens identitet. Vi rådgiver altid omkring konstruktionen på den kommende emballage, således at den ikke blot får et flot og indbydende udseende, men også at den får et praktiskt design- og form.

Mulighederne er mange, og vi kører altid efter “A Coat of Luxury” konceptet, hvor vi pakker din luksus æske, således at den også styrker den visuelle side af jeres brand.

Yderligere kan en unik luksus æske, sågar have en så betydelig effekt – at man som forbruger husker ikoniske indpakningner, ligesåvel som man husker indholdet. Dette kender man fra populære brands verden over, og det kan vi her hos Gemini, også skabe for dit produkt med vores luksus æske.

Hvad betyder en luksus æske for din virksomheds afsætning?

Den indpakning man vælger til sit produkt, betyder mere end man skulle tro. Den har en afgørende betydning for forbrugerens købsbeslutninger, eftersom en indbydende emballage vil øge mulighederne, for at vække kundens opmærksomhed.

Endvidere er indpakningen ligeledes en oplagt mulighed, for at kommunikere produktets formål, produktionsforhold, og værdier ud til slutbrugeren. Fysiske materialer har udviklet sig til et eftertragtet medie, at markedsføre brands på, eftersom tryk og slogans i dette tilfælde vil fæstne sig i højere grad.

Dermed kan en unik æske, altså differentiere dit produkt fra andre på varehylderne.

På denne måde kan din virksomhed i samarbejde med os, øge jeres afsætning ved at benytte vores unikke luksus æske.

Hos Gemini tilbyder vi rådgivning og erfaring

Med en lang historie bag os, og med en bred erfaring fra kunder på globalt plan, ved vi hvordan tendenser og stilarter kan hjælpe med at styrke dit produkts afsætning og synlighed. Vores emballager og luksus æsker bliver fremstillet i både Europa og Kina, og igennem Gemini’s levetid har vi skabt stærke relationer og bånd mellem os, leverandører og kunder – verden over. I samarbejde mellem vores grafiske afdelinger, og fremstillingsmaskiner sørger vi for fejlfrie, og unikke luksus æsker.

Med vores tværfaglighed, og finger på pulsen – kan vi producere den emballage, der passer konkret til jeres produkt og identitet.

Er du i tvivl om, hvorvidt vores luksus æske vil pryde dit produkt – er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar med grundig rådgivning, og løsningsforslag, som vil passe jeres produkt til perfektion. Ydermere er vi også specialister i at producere unikt merchandise, som I kan bruge i andre erhvervsmæssige sammenhænge.

 

Læs mere om vores “A Coat of Luxury” her, og hvad det kan gøre for jeres produkts afsætning.