Sådan styrker du virksomhedens branding

I afsætningen af dit brand er det ofte meget effektivt at skabe og distribuere materielle objekter forbundet med dit firmanavn, logo, og evt. slogan. Særligt effektfuldt kan det være at gøre sit brand synligt gennem diverse beklædningsgenstande. Hos Gemini tilbyder vi Private Label beklædningsgenstande, tasker og håndklæder. Alle beklædningsgenstande og andre stofartikler er fra Label Free™, der kun udstyrer tøjet med et lille, anonym størrelses label. Beklædningsgenstanden er altså fuldstændig anonymiseret fra start af, og fungerer som et helt hvidt lærred for afsætningen af dit brand.

Private Label forklaret

Private Label er en betegnelse for produkter der ikke bærer producentens varemærke. I stedet vil produktet bære et andet varemærke, og derfor blive associeret med en helt anden virksomhed end den egentlige producent. Det ender altså med at være dit brand, og ikke producentens, der fremstår som ‘afsender’.

private labelMan kan benytte sig af Private Label i stort set alle produktkategorier, og det er især populært blandt detailhandler. Eksempler på dette er Dansk Supermarkeds ‘Levevis’, og ‘Matas Striber’ fra Matas. Her er produkterne under Private Label ofte hovedsageligt målrettet salg. Hos Gemini fokuserer vi dog primært på brugen af Private Label produkter i forbindelse med markedsføring og afsætning af en virksomhed der ellers ikke nødvendigvis har noget med beklædningsgenstande at gøre.

 

Produkter fra Label Free™

Private label

Alle Private Label produkter i stof kommer fra det danske mærke Label Free™. De producerer et meget bredt sortiment af beklædningsgenstande og enkelte andre stofartikler. Produkterne fra Label Free™ kan ses i produktkataloget. De er alle baseret på bomuld, og er af højeste kvalitet. Dette er selvfølgelig vigtigt, da det vil være dit brand der bliver associeret med produktet, og dermed kvaliteten. Tøjartiklerne har som udgangspunkt kun ét lille label der angiver størrelsen på tøjet. Derudover er der dog mulighed at tilføje andre labels i designprocessen. Generelt er der rig mulighed for at tilpasse produktet så det passer præcist til din virksomhed, og får dit brand til at fremstå professionelt.

 

Private Label som en del af jeres afsætning

Anvendelse af Private Label produkter kan være meget effektfuldt i afsætningen af dit brand. Hvis din virksomhed og dine ansatte fremstår professionelt i mødet med dine kunder vil det styrke din afsætning, og i sidste ende din kundebase. Derfor er det en fordel at inkorporere dit logo ind i alle de klassiske kontorartikler, samt genstande som bannere, notesbøger og udstyr til personalet. Som resultat vil virksomheden fremstå som en professionel, detaljeorienteret og gennemtænkt samlet enhed.

 

Derudover kan Private Label også anvendes til at udbrede det generelle kendskab til virksomheden. Dette gøres ved at placere jeres Private Label produkter i gadebilledet uden for virksomhedens kontekst. For eksempel kan det fungere at give alle dine ansatte en flot computertaske med virksomhedens logo på – hvis nogle af dine ansatte anvender offentlig transport, eller opholder sig i gadebilledet, vil tasken sandsynligvis blive lagt mærke til. På denne måde plantes en positiv genkendelse af virksomheden hos dine potentielle kunder. Dette kan være særligt velegnet til opbygningen af mindre kendte virksomheders brand.

 

Private Label med Gemini

Hos Gemini har vi stor erfaring med at anvende Private Label som en del af en afsætningen. Vi kan vejlede dig i valget af effektfuld design og anvendelse af Private Label produkter – og vi har sandsynligvis nogle gode idéer til anvendelse som du måske ikke har tænkt på. Med vores lange erfaring og ekspertise på området kan du være sikker på, at din virksomheds afsætning bliver bedst mulig. Hvis du synes det lyder spændende, så tøv endelig ikke med at kontakte os på salg@gemini.dk eller på tlf.: +45 7020 7100.