Salgsartikler til dansk baby-kæde

Gennem vores datterselskab Vanilla har GEMINI hen over sommeren og efteråret 2018 sammen med Babysam udviklet en kollektion af kvalitets-tekstiler til brandet Holly’s, som Babysam for nylig har relanceret i sine 33 butikker i Danmark, og i webshoppen.

Der er tale om kulminationen af et langvarigt og bredt samarbejde mellem GEMINI og Babysam – en stærk og frugtbar relation, som vi er glade for og stolte af.

Holdbarhed, komfort og udtryk

Den proces, der kulminerede i oktober med den officielle lancering i alle Babysams butikker, tog ni måneder fra start til slut – hvilket egentlig er meget passende, omstændighederne taget i betragtning.

De første streger blev slået i begyndelsen af 2018. Ud over at arbejde tæt sammen med Babysam om design og udtryk har vi også fungeret som rådgiver omkring produktion og materialer. Det var klart fra starten, at der skulle være vægt på kvalitet, bæredygtighed, sundhed og komfort. Vi har således skabt produkter i bæredygtig, blød og lækker bomuld, som er både holdbart og testet for kemikalier, der kunne tænkes at irritere barnets følsomme hud.

Oven i alt det har vi også påtaget os at være lagerførende, og står således for opfyldning i butikkerne, når der er brug for det.

Et godt partnerskab

Via Vanilla Copenhagen har vi samarbejdet med Babysam siden 2007, og produceret alt fra badeslag og kåber til telte, parasoller med mere. Det er heller ikke første gang, vi har designet tekstiler sammen; det gjorde vi tidligere sammen med designer Rikkemai Nielsen – de produkter var en stor succes for kæden i en årrække.  

I virkeligheden er det jo bare godt købmandsskab: Den gode kunde er én der kommer igen – og en god leverandør er én man ønsker at komme tilbage til. Sådan foretrækker vi at drive forretning!

 

Vanilla Copenhagen 

 

GEMINI.DK

Skal vi hjælpe med dine produkter? Tag fat i os, vi sidder klar – find den rette person på kontaktsiden, eller ring på 7020 7100.