Skab værdi med de rigtige kundegaver

Hvis du bruger kundegaver i forhold til dine kunder, styrker du med det samme jeres relation.

 

 

Bruger du kundegaver i din forretning?

– eller har du overvejet det? At give sine kunder en kundegave, gøre dem glade, og dermed styrke relationen er en oplagt idé. Men samtidig er det ikke helt så enkelt som det måske kan forekomme ved første øjekast.

Både selve gaven, målgruppen og måden den gives på har stor betydning. Hvis man ikke har tænkt det igennem kan man risikere at spilde sine penge. Og i værste fald fremstå useriøs.

Her er et par væsentlige pointer, når du vil give dine kunder en gave.

Tænk værdien ind

Det gælder både for kunden og for din forretning. De fleste mennesker har prøvet at modtage en overfladisk promo-gave, som man bare giver væk eller smider ud. Det bringer ikke nogen værdi. Tænk derfor over at din gave skal være noget værd for modtageren.

Det trækker nemlig en direkte linje til værdien for forretningen. Hvis dine kunder har glæde af din gave, så bruger de den måske foran venner eller kolleger, eller viser den frem. Og så bliver dit brand eksponeret sammen med en udpræget positiv historie.

Fra gave til hyldevare

Hvis din gave rammer rigtigt, så er den måske stadig i brug et år senere eller endnu længere. Det er med til at skabe loyalitet, og samtidig er din kunde ambassadør for dit brand over for sin kontaktflade. Men der er også yderligere gevinst at hente ved at give noget der er holdbart over tid.

Hvis din kundegave har dén slags værdi, så kan du med stor sandsynlighed sælge den som en egentlig vare. Vi har adskillige eksempler på virksomheder, hvis kundegaver har været så populære, at de er blevet en salgbar artikel i sig selv.

Hvem er målgruppen? 

Der er selvfølgelig stor forskel på om du vil give alle dine kunder en gave, for eksempel ved køb, om din hensigt er at vise særligt gode kunder anerkendelse. Eller om din gave skal være rettet mod potentielle eller nye kunder.

Det er vigtigt at have gjort sig klart hvad man ønsker at opnå med gaven, før man giver sig til at vælge eller designe selve artiklen. Det har både betydning for hvad man skal give, hvordan det skal ske, og selvfølgelig også for budgettet.

Vi hjælper dig

Du behøver heldigvis ikke selv finde ud af disse ting – vi har stor erfaring, både med at guide dig gennem de nødvendige overvejelser, og at finde det rigtige produkt, der matcher ønsker og økonomi.

Tag fat i os og lad os tale om det – så skaber vi sammen den rigtige løsning til lige netop din forretning. Find den rette person på kontaktsiden, eller ring på 7020 7100


Endnu mere inspiration

 

Følg os på

                     

 

BESØG VORES BLOG

Har du spørgsmål?

Hvis du skulle have spørgsmål, være i tvivl om noget eller bare vil have en snak om dine ønsker, så er du altid velkommen til at kontakte os.

+45 70 20 71 00gemini@gemini.dk