Således kan du skabe dit eget cykelhold

Tour de France 2022 kommer til Danmark og det giver dig en unik mulighed for at skabe dit eget cykelhold. Det kan være et internt cykelhold med medarbejdere eller et eksternt cykelhold med kunder. Ja eller det kan være en kombination imellem dem. Således at både kunder og medarbejdere er med.

Cykling er hyggeligt sammenværd, hvor man mødes uformelt i nye rammer og er en god måde at skabe en uformel snak. Lidt ligesom mange har brugt ex. golfsporten i mange år.

Man behøver ikke mødes hver uge for at skabe en cykeloplevelse sammen. Det kan sagtens være noget man gør en, to eller tre gange sammen. Hvor man som virksomhed skaber nogle gode rammer og naturligvis nogle rammer, hvor ex. alle har samme trøje på, cykelshorts eller andet.

Hvordan kan Gemini hjælpe dig med at skabe et cykelhold? 

Cyklerne kan vi desværre ikke levere men vi kan levere rigtigt meget af alle de andre ting du vil have behov for. Det være sig ex. cykeltrøjer med tryk og firmalogo, drikkedunke med tryk, sadelovertræk og meget mere.

Vi har igennem årene skabt en del cykelhold, både interne og eksterne. Tag fat i Christian på 61 67 16 04 eller send ham en mail på cha@gemini.dk, så vender han tilbage til dig med det samme.

 

Vi arbejder i dag sammen med mange forskellige brands som du kan vælge imellem. Vi er i dialog med endnu flere. Se i linket nogle at brands vi arbejder sammen med på sportstøj allerede.

 

Sportstøj

Det starter i Tivoli i 2022

Tivoli i København har i 2022 æren af fysisk at præsenterer de 23 forskellige hold, der skal deltage 2022 udgaven af verdens største cykelløb. Efter præsentationen i Tivoli cykles der tre etaper i Danmark.

Der er rig mulighed for at selv at cykle disse ruter igennem med sit eget cykelhold. Have bakkekonkurrencer med den grønne trøje, der hvor Tour de France har bjergpoint. Lave en enkeltstart med gul trøje. Indlagte spurter med pointtrøje osv.

Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænserne.